Aanbieder praktische internetoplossingen

Wie op zoek gaat naar een betrouwbare Internet Service Provider (ISP) kan niet om SinnerG heen. U vindt hier praktische en betaalbare internetoplossingen voor domeinregistratie, webhosting, e-mailservices, serverdiensten, data back-up en VoIP.

Maatwerk in elektronische communicatie
Bij SinnerG bent u aan het juiste adres voor maatwerkoplossingen die uw communicatie op internet vereenvoudigen. Dat doen we al sinds 1996 en tot grote tevredenheid van onze klanten in tal van branches en qua omvang in vele variaties.

Gemakkelijk en snel het internet op
SinnerG biedt professionele producten en diensten van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. We verzorgen uw aanvragen snel en secuur. Bij SinnerG krijgt u echt ‘waar voor uw geld’.

De kracht van One Stop ISP
SinnerG staat voor ‘One Stop ISP’. Dat wil zeggen dat u bij ons alle faciliteiten vindt om uw aanwezigheid op internet te waarborgen. Daarbij heeft u te maken met slechts één aanspreekpunt. Dat zorgt voor heldere communicatie en snelle beantwoording van al uw vragen.

Service tegen faire prijs
Als je meer dan 15 jaar actief bent als full service Internet Service Provider (ISP) ken je het klappen van de zweep. Niet voor niets bieden wij onze klanten uitstekende service tegen een faire prijs.

Betrouwbaar en flexibel
In ons streven naar de ultieme One Stop ISP bieden wij particulieren, MKB en (middel)grote ondernemingen een brede waaier aan internetoplossingen. Stuk voor stuk betrouwbare, flexibele en innovatieve producten en diensten om uw aanwezigheid op internet te optimaliseren.

Meer weten?
Wilt u meer weten over SinnerG en onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Snel uw domeinnaam vastleggen?

Controleer of deze beschikbaar is:

www.